Tango Pinksterfestival in de Beukenhof, 21 tot en met 24 mei 2021

Steeds meer liefhebbers van de Argentijnse Tango willen ons Tango Pinksterfestival niet meer missen. Ook dit jaar verblijven we in centrum De Beukenhof in het Brabantse Biezenmortel. 

Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen is een populair verblijf voor groepen. Wat eens de kapel was, is nu een sfeervolle danszaal met een uitstekende vloer. De Beukenhof beschikt over een veel een- en tweepersoonskamers, gezellige groepsruimtes en een prima restaurant.Het tangoprogramma wordt dit jaar verzorgd door een ervaren team, bestaande uit Mira van de Griendt, Charlotte Baines, Roberto Rizzo en Laurent Trincal. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg en Zoetermeer. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met z’n vieren staan zij garant voor een afwisselend en intensief tangoprogramma voor half-gevorderde en gevorderde dansers.

Voor ieder niveau zijn er in totaal zes workshops, twee practica en drie salons. In de vrije uren kun je wandelen en deelnemen aan de workshops van het parallelle programma. Workshop 1: Speelse werkvormen rond het thema ‘Verbinding’ door Yvonne Weeber. Workshop 2: Tangomuziek beluisteren en begrijpen door Frans Weeber

Programma

Vrijdag:
Vanaf 18.00 uur ben je welkom en om 18.30 uur is de broodmaaltijd (voor wie zich daarvoor heeft opgegeven – € 8,50 pp)).  Om 20.00 uur starten de lessen met Charlotte, Laurent, Mira en Roberto. Om 21.30 uur is er salon, dj Roberto.

Zaterdag:
Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van respectievelijk Charlotte & Laurent en Mira & Roberto. ’s Avonds is er practica en salon met DJ EL Fresco.

Zondag:
Zoals zaterdag. Salon met Frans.

Maandag:
De laatste ochtend is er een les voor all levels. Om 13.00 uur is de lunch en daarna vertrekken we.

 

Kosten

 Als je een kamer deelt (2 personen op 1 kamer) € 345 pp. Een eenpersoonskamer kost € 395 pp. Het bedrag is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. Exclusief drankjes aan de bar. (Huisdieren zijn niet toegestaan). Let op: we hebben 29 kamers met eigen sanitair. Deze kamers verdelen we eerst in volgorde van inschrijving. Zijn al deze kamers bezet dan zijn er een- of tweepersoonkamers met sanitair op de gang beschikbaar. Voor deze kamers geldt dezelfde prijs. Je boeking wordt afgehandeld door Thema Travel van Yvonne en Frans Weeber.

Profiteer tot 31 januari 2021 van de vroegboekkorting van € 25 per persoon.

Klik hier om te boeken