Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Tango Pinksterfestival (VOL)

18 mei -18:00 - 21 mei -14:00

Steeds meer liefhebbers van de Argentijnse Tango willen ons Tango Pinksterfestival niet meer missen. Onze locatie is dit jaar de Beukenhof in het Brabantse Biezenmortel. Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen is een populair verblijf voor groepen. Wat eens de kapel was, is nu een sfeervolle danszaal met een uitstekende vloer. De Beukenhof beschikt over een veel een- en tweepersoonskamers, gezellige groepsruimtes en een prima restaurant.

Het tangoprogramma wordt dit jaar verzorgd door een ervaren team, bestaande uit Mira van de Griendt, Charlotte Baines, Roberto Rizzo en Laurent Trincal. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg en Zoetermeer. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met z’n vieren staan zij garant voor een afwisselend en intensief tangoprogramma voor half-gevorderde en gevorderde dansers.

Als je een kamer deelt (2 personen op 1 kamer) € 345 pp. Een eenpersoonskamer kost € 395 pp. Het bedrag is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. Exclusief drankjes aan de bar.

Informatie en boeken

Gegevens

Begin:
18 mei -18:00
Einde:
21 mei -14:00

Locatie

Beukenhof
Capucijnenstraat 46
Biezenmortel, 5074 PJ Nederland
+ Google Maps