Tango Pinksterfestival in de Beukenhof, 18 tot en met 21 mei 2018

Steeds meer liefhebbers van de Argentijnse Tango willen ons Tango Pinksterfestival niet meer missen. Na Duitsland en België blijven we dit jaar dichtbij huis. Onze locatie is de Beukenhof in het Brabantse Biezenmortel.

Het voormalig Capucijnenklooster aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen is een populair verblijf voor groepen. Wat eens de kapel was, is nu een sfeervolle danszaal met een uitstekende vloer. De Beukenhof beschikt over een veel een- en tweepersoonskamers, gezellige groepsruimtes en een prima restaurant.Het tangoprogramma wordt dit jaar verzorgd door een ervaren team, bestaande uit Mira van de Griendt, Charlotte Baines, Roberto Rizzo en Laurent Trincal. Mira en Roberto hebben ieder een eigen tangoschool en geven lessen in Culemborg en Zoetermeer. Charlotte en Laurent hebben een drukbezochte school in Haarlem. Met z’n vieren staan zij garant voor een afwisselend en intensief tangoprogramma voor half-gevorderde en gevorderde dansers.

Voor ieder niveau zijn er in totaal zes workshops, twee practica en drie salons. In de vrije uren kun je deelnemen aan de workshops van het parallelle programma met verschillende workshops, zoals familieopstellingen, What’s in a name, filosofie en mindful bewegen.

Programma

Vrijdag:
Vanaf 19.00 uur ben je welkom. Het avondeten is op deze dag niet inbegrepen. Bij voldoende deelname kan de Beukenhof voor soep met broodjes zorgen (minimaal 20 personen). Kosten € 8,50 pp. Om 20.00 uur start het programma met een workshop voor all levels. Om 22.00 uur is er salon.

Zaterdag:
Je hebt zowel ’s ochtends als ’s middags een les van respectievelijk Charlotte & Laurent en Mira & Roberto. ’s Avonds is er practica en salon.

Zondag:
Zoals zaterdag.

Maandag:
De laatste ochtend is er een les voor all levels. Om 13.00 uur is de lunch en daarna vertrekken we.

 

Kosten

Als je een kamer deelt (2 personen op 1 kamer) € 345 pp. Een eenpersoonskamer kost € 395 pp. Het bedrag is inclusief overnachtingen, alle maaltijden, thee en koffie, tangoprogramma en workshops van het parallelle programma. Exclusief drankjes aan de bar. (Huisdieren zijn niet toegestaan). Let op: we hebben 29 kamers met eigen sanitair. Deze kamers verdelen we eerst in volgorde van inschrijving. Zijn al deze kamers bezet dan zijn er een- of tweepersoonkamers met sanitair op de gang beschikbaar. Voor deze kamers geldt dezelfde prijs. Je boeking wordt afgehandeld door Thema Travel van Yvonne en Frans Weeber.

BOEK JE UITERLIJK OP 31 JANUARI 2018 DAN ONTVANG JE € 25 VROEGBOEKKORTING.

Klik hier om te boeken