Tango Intensivo

Tango Intensivo: Geef je tango diepgang

Twee dagen lang samen met Mira van de Griendt en Roberto Rizzo op zoek naar en genieten van de essentie van de Argentijnse tango. Ervaar hoe structuur, houding, verbinding en muzikaliteit samenvloeien tot een dans van passie en plezier. De Argentijnse tango is meer dan het dansen van sequenties en bewegen op muziek. De dans brengt je in verbinding met jezelf, je partner en de muziek. Een intensief weekend voor de gevorderde en half-gevorderde dansers.

Tango Intensivo is niet alleen een boost voor de tango. het ook een weekend om te genieten in de eeuwenoude vestingstad Culemborg en kennis te maken met de bruisende Tango Community. Even er tussenuit, bijtanken, gezelligheid en nieuwe vrienden maken. Zaterdag maken we met elkaar een lekker diner en zondag kun je met korting eten in het Italiaanse specialiteiten restaurant Una Volta. Je kunt overnachten in een plaatselijke bed & breakfast. Of thuis logeren bij een van de Culemborgse tangodansers.

Programmadeel 1: Prijs voor alle workshops bij centrum Bliss, koffie en thee: € 55 p.p.

Programma zaterdag

13.30 – 14.00 uur Inloop
14.00 – 14.30 uur Techniekles leiders en volgers
14.30 – 16.00 uur Workshop
16.00 – 16.30 uur Pauze met koffie en thee
16.30 – 18.00 uur Workshop
18.00 – 19.30 uur Eten*
19.30 – 22.00 uur Begeleid practicum

* Wij koken een smakelijke pasta en verder neemt iedereen iets lekkers mee.

Programma zondag

10.30 – 11.00 uur Techniekles leiders en volgers
11.00 – 12.30 uur Workshop
12.30 – 13.00 uur Koffie en thee
13.00 – 16.00 uur Op eigen gelegenheid lunchen in Culemborg

Programmadeel 2: Prijs voor de workshop en salon bij de Gelderlandfabriek € 20 p.p.

16.00 – 17.30 uur Workshop in de Gelderlandfabriek (sluit inhoudelijk aan bij de andere workshops)
18.00 – 23.00 uur Salon in de Gelderlandfabriek

Op zondag kun je tussen de workshop en de salon met korting dineren bij Italiaans specialiteitenrestaurant Una Volta. (€ 15 p.p.). Reserveren via Roberto en betalen in het restaurant.

Lunch en diner op zondag zijn niet bij de prijs inbegrepen.

Inschrijven kan door een mail te sturen aan robertorizzotango@gmail.com
Vermeld: voor- en achternaam, volledig adres, telefoonnummer, naam van je danspartner is, voor welk programmadeel/delen je inschrijft, aantal jaren ervaring, of je op zondag wil eten bij Una Volta, of je bij iemand thuis wil overnachten.

Adressen
Centrum Bliss, Van Buytenestraat 3, Culemborg (boven de dierenkliniek). Voldoende gratis parkeergelegenheid. Op loopafstand van het station.
Gelderlandfabriek en restaurant Una Volta, Stationsweg 7, Culemborg. Voldoende gratis parkeergelegenheid. Gelegen naast het station.

Wil je overnachten bij een Bed & Breakfast in Culemborg dan kun je dit zelf regelen. B&B’s in Culemborg en omgeving kun je vinden op www.bedenbreakfast.nl.